SERVEIS

Ens dediquem a realitzar construccions d’obres “claus en mà” en centres mèdics.

La nostra especialitat és la construcció o remodelació de les zones més crítiques dels centres hospitalaris, quiròfans, UCI, reanimació, hospital de dia, FIV, implantació d’equips de radiologia, ressonància magnètica, TAC, PET, raigs X convencional, gammacàmara, Hemodinàmica, mamografia i ecografia així com també plantes d’hospitalització, despatxos mèdics, farmàcia, esterilització, laboratori anàlisi clínic, i en general tots els serveis hospitalaris.

Medical Group es composa per un conjunt de professionals amb capacitat d'iniciativa, decisió i sempre en constat procés de formació, amb més de 20 anys d’experiència al nostre sector.

Executem les obres, seguint les directrius de la direcció facultativa, i sempre, complint amb normatives i reglaments. Els nostres principals fases de treball són:

Desmuntatge equips radiològics.
Enderrocaments i obra civil.
Reforços estructurals i ignifugació.
Acabats interiors (tabics, falsos sostres, fusteria, paviments, revestiments i pintura).
Protecció radiològica (emplomats parets i sostres, vidre RX i portes emplomades).
Ancoratges i fixació d'equips.
Electricitat BT.
Panells tècnics quiròfans, capçals de llit i torretes giratòries.
Instal·lació de seguretat elèctrica. (transformadors d'aïllament, monitor i repetidor de fuites, sistema d'alimentació interrompuda, paviment conductiu).
Climatització, calefacció i ACS.
Climatització per a sales blanques (unitats tractament d'aire, filtres absoluts, etc…)
Gasos medicinals.
Trucada pacient - infermera.
Detecció d'incendis.
BIE’s, extintors i senyalització.
Veu /dades.
Lampisteria AF/AC, desguassos i aparells sanitaris.
Circuit tancat TV i WI-FI.
Megafonia.
Intercomunicació.
Altres…

TUB DE QUENCH

Realitzem la instal.lació i el muntatge del Tub de Quench, en acer inoxidable AISI-314, per evacuar a l’ambient gran quantitat d'Heli, en forma de gas, produint un enorme núvol en l'exterior (veure vídeo), sota les especificacions tècniques del fabricador, i sempre, tenint en compte la seguretat.

En el disseny del recorregut del tub, s'ha de considerar que durant un quench i a causa de les temperatures que s'originen en l'exterior del tub, es pot formar líquid que podria causar dany a les persones que entrin en contacte amb ell. Per aquest motiu, la sortida del tub ha de descarregar en l'exterior i sempre a una distància considerable a la circulació de les persones.

PANELLS DE SOSTRE LLUMINOSOS PER A RESSONÀNCIES MAGNÈTIQUES

Recentment, hem incorporat a Medical Group, un tipus d’il.luminació especialment dissenyat per a ressonàncies magnètiques, format per panells lluminosos, totalment adaptables a les característiques de la sala o el client.

La il.luminació és tipus Led i no està composta per cap material ferromagnètic que pugui crear alteracions a l’equip pel camp electromagnètic. Contempla un únic transformador rectificador 220V AC/ 24V DC, i per suposat, sempre a col.locar en l’exterior de la sala d’exploració.

Ells panells són translúcids, amb una gran varietat de fotografies per escollir, que produeixen al pacient relaxació i tranquil.litat durant la realització de la prova.


(Fes clic a les imatges per ampliar-les)

IL·LUMINACIÓ LED PER RESSONÀNCIES MAGNÈTIQUES

La il.lumiació és tipus Led’s, tipus downlight 11W o tira flexible RGB i no contempla cap material ferromagnètic que pugui alterar l’equip pel camp electromagnètic. Contempla un únic transformador 220 V AC/ 24V DC, instal.lat a l’exterior de la sala d’exploració. La tira linial RGB, contempla un comandament a la paret i un comandament a distància pel canvi de colors.